image header

Архив "Обучения"

Обучение "Основи на Герсон терапията": 23 Март 2022 г.

image placeholderСлед едногодишно прекъсване на каквато и да било обучителна дейност, стартирахме с първа лекция за тази година. Мястото на провеждане бе гр. София, ул. Бачо Киро 29. Въпреки многото желаещи, успяхме да се съберем скромна група от четирима човека, с уговорка за това, че ще дублираме лиекцията за всички други, които бяха в чужбина или не беше удобна датата. За сметка на това, наблегнахме на диалога, умесено примесен с потока на лекцията, водена самостоятелно от Христо Петров.

На лекцията бяха поднесени следните теми:

  • Хранителния план Герсон
  • План за хранителни добавки в Терапията Герсон
  • Клизмите в Терапията
  • Дентален протокол Герсон

Беше прожектиран и филм, който участниците имаха възможност да видят за пръв път и то озвучен на български език

 

10 Април 2022 год. от АдминистраторПредстоящи Обучения

График:

10 Декември 2022 г.

От 8 до 14-16 ч. само след предварително записване

За записване:

Тел. +359 888 344 432

Цени:

Обучение "Основи на Герсон Терапията" 300 лв. (Хранителен план. План Хранителни добавки. Клизмен план. Базови аспекти на терапията. Събеседване. Продължителност: 6-8 часа в един ден.)

Обучение "Основи на Герсон Терапията" за втори човек в семейството 120 лв. (Вторият придружаващ човек в семейството, било то боледуващия или някой помощник за в бъдещата домакинска работа, заплаща намалената цена от 120 лв. Така двамата присъстващи заплащат общо такса от 420 лв.)

Обучение за Домашен Помощник Герсон. 1200 лв. за целия курс. Провежда се 2 или 3 пъти в годината, при сформиране на група от поне трима човека.

Обичайно, обученията се провеждат на адрес: гр. София, ул. Бачо Киро 29. Офисът на AGBU

map Виж по-голяма карта в Google Maps

Виж по-голяма карта в BG Maps  

Пълен ФОЛ Тест (за хора и ветеринарен) при Христо Петров /Натуропатичен лекар и сертифициран рефлексотерапевт към МО, специалист по Електроакупунктура по Метода на ФОЛ/ 80 лв. (ФОЛ тест на всички системи).
За записване: Тел. +359 888 344 432

Обучения "Архив"