Информация

"Герсон България - група за взаимопомощ" е основана от дипл. натуропат Зорница Бачева /London College of Naturopathic Medicine/ на 16 март 2015 г., като продължение на работата Институт Герсон България, основан през 2013 г. За отличаване на тази група от хора, в едно заедно с идеята и, се създава и Фейсбук група. Това е група за хора, които прилагат Терапията Герсон или помагат на свой близък или приятел да я следва. Участниците могат да споделят личните си истории един с друг, да се подкрепят емоционално, да обменят информация и да задават въпроси, свързани с Терапията.

Ако желаете да се свържете със Зорница Бачева, която живее в Швейцария и България, моля пишете на имейл адрес: zb@morningstar-ch.com

Предстоящи Обучения

График:

10 Декември 2022 г.

От 8 до 14-16 ч. само след предварително записване

За записване:

Тел. +359 888 344 432

Цени:

Обучение "Основи на Герсон Терапията" 300 лв. (Хранителен план. План Хранителни добавки. Клизмен план. Базови аспекти на терапията. Събеседване. Продължителност: 6-8 часа в един ден.)

Обучение "Основи на Герсон Терапията" за втори човек в семейството 120 лв. (Вторият придружаващ човек в семейството, било то боледуващия или някой помощник за в бъдещата домакинска работа, заплаща намалената цена от 120 лв. Така двамата присъстващи заплащат общо такса от 420 лв.)

Обучение за Домашен Помощник Герсон. 1200 лв. за целия курс. Провежда се 2 или 3 пъти в годината, при сформиране на група от поне трима човека.

Обичайно, обученията се провеждат на адрес: гр. София, ул. Бачо Киро 29. Офисът на AGBU

map Виж по-голяма карта в Google Maps

Виж по-голяма карта в BG Maps  

Пълен ФОЛ Тест (за хора и ветеринарен) при Христо Петров /Натуропатичен лекар и сертифициран рефлексотерапевт към МО, специалист по Електроакупунктура по Метода на ФОЛ/ 80 лв. (ФОЛ тест на всички системи).
За записване: Тел. +359 888 344 432

Обучения "Архив"