header image

ФОЛ Тест /Voll Test, Elektroakupunktur nach Voll/

Изследването на организма с Фол тест позволява откриването на причинител на заболяването, състоянието или психическото неравновесие. Обикновено се откриват патогени: паразити, бактерии, вируси и гъбички. Но в много случаи и миазматични състояния /кодирани отпечатъци от предни генерации, според науката хомеопатия/.

Фундамент на Фол теста е настройването на средата-терен в организма, напр. да се даде окислител или антиоксидант, в зависимост от намерения патоген

Фол тестът позволява да се развие различна гледна точка за здравето на човешкия организъм. Методът е трудоемък, защото се обхождат различни точки по ръцете и краката на редица меридиани от китайската медицина, както и има допълнителни Фол точки.

С Фол апарата можем да погледнем в органи като далак, който знае много отговори, но "мълчейки" за традиционната медицина.

Налични в кабинета за тестване спрямо индивида са всички добавки за Терапията Герсон, както и различни лекарства от цял свят, които могат да са от полза на практикуващите метода, като напр. Iscador, Immunh ITV-1, Автономний Стимултор Дорогой-2 и др.За записване за Фол Тест: Христо Петров /дипломиран специалист по Електроакупунктура на Фол при д-р Надежда Григорова, рефлексотерапевт, биохимична кинезиология/. Фокуси на работа: лаймска болест, проблеми с репродукцията. Приема във София и Варна само след предварително записване. Тел за записвания: 0888 344 432. Приемно време: от сряда до събота от 7 до 12 ч.

Предстоящи Обучения

График:

10 Декември 2022 г.

От 8 до 14-16 ч. само след предварително записване

За записване:

Тел. +359 888 344 432

Цени:

Обучение "Основи на Герсон Терапията" 300 лв. (Хранителен план. План Хранителни добавки. Клизмен план. Базови аспекти на терапията. Събеседване. Продължителност: 6-8 часа в един ден.)

Обучение "Основи на Герсон Терапията" за втори човек в семейството 120 лв. (Вторият придружаващ човек в семейството, било то боледуващия или някой помощник за в бъдещата домакинска работа, заплаща намалената цена от 120 лв. Така двамата присъстващи заплащат общо такса от 420 лв.)

Обучение за Домашен Помощник Герсон. 1200 лв. за целия курс. Провежда се 2 или 3 пъти в годината, при сформиране на група от поне трима човека.

Обичайно, обученията се провеждат на адрес: гр. София, ул. Бачо Киро 29. Офисът на AGBU

map Виж по-голяма карта в Google Maps

Виж по-голяма карта в BG Maps  

Пълен ФОЛ Тест (за хора и ветеринарен) при Христо Петров /Натуропатичен лекар и сертифициран рефлексотерапевт към МО, специалист по Електроакупунктура по Метода на ФОЛ/ 80 лв. (ФОЛ тест на всички системи).
За записване: Тел. +359 888 344 432

Обучения "Архив"