Архив "Събития"

Лекция с д-р Красимир Желев за лекари и приятели: 24 Октомври 2020 г. Централ Парк Хотел София

image placeholder

Организатор на събитието беше д-р Красимир Желев, който откри Лекцията, която успешно можеше да се нарече и приятелска среща, заради факта, че се бяха събрали много лекари и колеги на д-р Желев, както и на Христо Петров /Натуропат, гост-лектор, основател на Институт Герсон България/. Самият д-р Желев започна с увлекателен увод за своето пътешествие до Сицилия, където бе наскоро посетил Герсон Retreat седмица. Той изрази силните си впечатления от вкуса и естествеността на продуктите в тази част на Италия. Не забрави да спомене любимите му портокали.

Лекцията продължи с ектензивно изложение за храните в Терапията Герсон. Втората част от лекцията проведе Христо Петров /Лечител, натуропат, рефлексотерапевт и специалист по Фол тест, Основател на Институт Герсон България/, където разказа за важността от хранителните добавки в Терапията и изтъкна, че множество пациенти декларират, че правят терапията без да използват добавките и това реално е хранителна диета в този си вид, а не същинска терапия.

Домакинът се бе погрижил за обяд с вегански хапки, който бе приготвен от самия хотел, на изненадващо за Христо Петров и д-р Желев ниво.

На събитието присъстваха много познати лекари като: д-р Лилия Георгиева, д-р Борян Бужов /Иглотерапевт и мануален терапевт/, д-р Емил Илиев /Председател на Дружеството по акупунктура/ и др.

 

10 Декември 2020 год. от Администратор


Предстоящи Обучения

График:

10 Декември 2022 г.

От 8 до 14-16 ч. само след предварително записване

За записване:

Тел. +359 888 344 432

Цени:

Обучение "Основи на Герсон Терапията" 300 лв. (Хранителен план. План Хранителни добавки. Клизмен план. Базови аспекти на терапията. Събеседване. Продължителност: 6-8 часа в един ден.)

Обучение "Основи на Герсон Терапията" за втори човек в семейството 120 лв. (Вторият придружаващ човек в семейството, било то боледуващия или някой помощник за в бъдещата домакинска работа, заплаща намалената цена от 120 лв. Така двамата присъстващи заплащат общо такса от 420 лв.)

Обучение за Домашен Помощник Герсон. 1200 лв. за целия курс. Провежда се 2 или 3 пъти в годината, при сформиране на група от поне трима човека.

Обичайно, обученията се провеждат на адрес: гр. София, ул. Бачо Киро 29. Офисът на AGBU

map Виж по-голяма карта в Google Maps

Виж по-голяма карта в BG Maps  

Пълен ФОЛ Тест (за хора и ветеринарен) при Христо Петров /Натуропатичен лекар и сертифициран рефлексотерапевт към МО, специалист по Електроакупунктура по Метода на ФОЛ/ 80 лв. (ФОЛ тест на всички системи).
За записване: Тел. +359 888 344 432

Обучения "Архив"